Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Vandaag mocht Diepenveen eindelijk weer spelen in competitieverband. De Diepenveense selectie komt met vertrouwen uit de lange winterstop met veel afgelastingen. In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft werd namelijk knap van Overwetering en K.C.V.O. gewonnen en er werd gelijkgespeeld tegen Turkse Kracht. Vanmiddag moesten de geelhemden de 3 punten thuis zien te houden tegen Nieuw-Heeten.

De geelhemden beginnen fantastisch aan de wedstrijd! Jeffrey Blanken gaat na een prachtige actie een mooie combinatie aan met Marcel Bijker. 1 op 1 schiet de topscorer van Diepenveen koeltjes binnen!

De bezoekers proberen van achteruit op te bouwen maar worden snel onderdruk gezet onder leiding van aanvoerder Timo Broekman. Deze pressie zorgt voor veel balbezit voor Diepenveen, die op deze manier de wedstrijd controleert. De goed spelende Jeffrey Blanken wordt vaak gezocht. Een van zijn voorzetten wordt helaas voorlangs geschoten bij de eerst paal door Jeffrey Mooren.

Nieuw Heeten wordt nauwelijks gevaarlijk, af en toe een vrije trap die de 16 wordt ingepompt. Deze ballen zijn een makkelijke prooi voor Nick Witteveen. Diepenveen voetbalt goed en creëert veel mogelijkheden, de geelhemden vergeten zichzelf echter te belonen en de 2-0 te maken!

Dan komt dan toch de verlossende 2-0! In de 35e minuut volleert Bo Berends hard binnen in de lange hoek! Diepenveen blijft de wedstrijd verder controleren en gaat rusten met een 2-0 voorsprong.

Diepenveen begint ondanks de 2-0 voorsprong onrustig aan de tweede helft. Nieuw Heeten gaat wat meer druk zetten en de achterhoede van Diepenveen heeft wat moeite zich hier onderuit te voetballen. Toch lukt het af en toe om gevaarlijk uit te breken, dit levert echt geen grote kansen op. Het spel golft heen en weer waarbij beide ploegen onrustig spelen en de bal niet lang in de ploeg weten te houden. Pas in de 65e minuut wordt Diepenveen echt gevaarlijk. Jeffrey Mooren stuurt met een fantastische steekbal Jeffrey Blanken weg, hij schiet 1 op 1 hard en laag voorlangs.

Diezelfde Jeffrey Blanken mag vlak daarna aanleggen voor een corner. Net als Oussame Idrissi vorige week draait ook hij deze fantastisch ineens binnen bij de 1ste paal. Daarna blijft Diepenveen gretig en maakt zelfs de 4-0, een afgeslagen corner plaatst Bo Berends met binnenkant voet langs iedereen heen in de goal. Uit het niets doet Nieuw Heeten vervolgens wat terug, een hoge bal wordt niet goed ingeschat door Nick Witteveen en de diepgaande spits weet de bal over de uitkomende keeper te koppen.

Er verandert verder niets aan het spelbeeld, eindstand 4-1. Diepenveen heeft dik verdiend gewonnen en start zo goed aan de tweede seizoenshelft. Volgende week wacht de altijd lastige uitwedstrijd tegen ABS.

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma