Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Zaterdag 21 september 2019 begon Diepenveen 014-1 aan de competitie. Nadat er een keer werd gewonnen, en een keer werd verloren in de beker kan Diepenveen 014-1 zich volledig gaan richten op de competitie. Om de competitie goed te openen was er eerste een winstpartij nodig tegen Loenermark 014-1.

Nadat de gasten hadden afgetrapt begon de wedstrijd goed voor de Diepenveense lui. Al gauw werd Nora gevonden, helaas kon ze de bal tot twee keer toe niet goed controleren waardoor ze niet richting goal kon gaan. De tweede helft verliep voor Diepenveen voortvarend. Twee keer brak Loenermark door de defensie van Diepenveen, maar vond op zijn weg Mick. Hij zorgde ervoor dat het doel in de eerste helft schoon bleef. Na een rommelige periode van beide kanten kwam Diepenveen wat beter in haar spel. Nadat Daan op de flanken aan het dansen was en weer eens met speels gemak de 16 in dribbelde werd hij neergehaald en wees de scheidsrechter onberispelijk naar de stip penalty! Nora ging achter de bal staan en zag haar kans schoon. Helaas vond zij op haar weg de sterke sluitpost van Loenermark. Met nog 10 minuten op de klok wist Diepenveen 014-1 een aanval neer te zetten waarin alles terugkwam waarin we deze week hebben getraind. De bal werd verloren op de middenlijn, gelijk kwamen er drie spelers bij de tegenstander om de bal te veroveren. Matthijs dribbelde op en vond Hidde die het spel wist te verleggen naar Daan, zelf sloot Hidde goed aan en kreeg de bal terug van Daan, Hidde stak Beer weg en die kwam net niet uit met zijn passen waardoor de bal via de kluts op de paal belande. Pech! Maar wel een fantastische aanval waarmee we de rust in gaan. 0-0!

De Tweede helft ging Diepenveen 014-1 vrolijk verder met waar het mee was geëindigd in de eerste helft. Loenermark kwam er niet aan te pas doordat Wout en Julian achterin de pot dicht hielden. Na wat kleine kansjes van Daan en Nora, wist Nora de openingstreffer te maken, zij verzilverde een dieptepass van Hidde en scoorde de 1-0. Lang bleef het 1-0 en maakte Diepenveen het onnodig spannend. Via een corner zorgde Sven voor een wat ruimere marge. Hij schoot de bal binnen nadat deze van de corner in de kluts belande. Een scherp moment van Sven die zich heel snel ontwikkelt terwijl die vorig jaar nog gewoon een keeper was… Mijn complimenten! Als slotakkoord maakte Hidde de 3-0 waarmee hij zichzelf beloonde. Hidde speelde een sterke pot waarin hij heer een meester was op het middenveld. Zowel verdedigend als aanvallend.

Een wedstrijd waarin we voor elke meter hebben gewerkt en zorgde voor leuk voetbal. Daarnaast pakken we de geleerde stof van de trainingen snel op en weten we dit goed toe te passen. Een goed begin dus… Allé Allé DSC!

De trainer, Mathijs

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma