Wedstrijd eerste elftal

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Het vlaggenschip van de jeugdafdeling van vv Diepenveen kan zich zaterdag 7 december tot officieus kampioen van de najaar competitie kronen. Na 7 gespeelde wedstrijden waarin 18 punten werden behaald staat de ploeg van Trainer Youri Huttinga bovenaan in de 2de klasse.
Het elftal verloor dit seizoen maar één keer, het kreeg 11 doelpunten tegen, en scoorde maar liefst 46 keer. Een gemiddelde van 6 doelpunten per wedstrijd! Zo telt de Diepenveense ploeg een doelsaldo van +35.


Om het feest los te laten barsten moet de ploeg 7 december eerst afrekenen met Klarenbeek 019-1. Zij staan evenals Diepenveen O19-1 op 18 punten na 7 wedstrijd maar hebben een aanzienlijk minder sterk doelsaldo. Hun doelsaldo bedraag +13. Bij winst betekent het dus dat Diepenveen drie punten meer heeft dan Klarenbeek. Met nog maar een wedstrijd te gaan en het grote verschil in doelsaldo kan het, na winst op Klarenbeek, voor Diepenveen 019-1 bijna niet meer fout gaan! Daarom is 7 December alle steun vanuit alle hoeken nodig. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat Diepenveen 019-1 zich kroont tot kampioen!

Jij komt toch ook? De wedstijd wordt om 15:00 afgetrapt aan de Schuurmansweg op “Sportpark de Zunnebargh”

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma