Geen wedstrijden

Agenda

2021

22 okt : Oktoberfest, locatie: clubhuis

3 nov: ALV OMNI, locatie: clubhuis

19 dec: Hans Rasker toernooi, locatie: Hof van Salland

27 dec: Top 2000 quiz, locatie: clubhuis

2022

2 jan: Nieuwjaarsreceptie DSC, locatie: clubhuis

8 & 9 jan: Boerenkool toernooi, locatie: Hof van Salland

Bestel clubkleding

Vrienden van DSC

Archief

Tegenstanders vv Colmschate en vv Diepenveen zijn toe aan een overwinning. Colmschate heeft in de laatste 4 weken 1x winst, 2 gelijke spelen en 1 keer verloren. Diepenveen heeft het in de laatste 2 wedstrijden niet goed gedaan en de punten laten liggen. Wel is het zo dat er onderin de competitie bij winst grote stappen gemaakt kunnen worden. Het verschil tussen plaats 6 en 14 is minimaal.


Diepenveen begint voorvarend aan de wedstrijd en neemt direct de regie in handen en krijgt ook de kans om op voorsprong te komen. Een mooie actie van Gijs ziet hij niet beloond, de bal stuitert tegen de paal het veld weer in. Het eerste half uur heeft Diepenveen overwicht.


Na een half uur is er even een moment van onscherp zijn. Voorafgegaan door een vrije trap voor Colmschate. Uit deze vrije trap volgt een aanval waarbij de verdediging van Diepenveen even niet goed staat. Hierdoor hebben zij geen antwoord op de aanval en toont het scorebord 0 tegen 1.

Na de rust laat Diepenveen het er niet bij zitten. Ze spelen veelvuldig op de helft van de tegenstander. Vele corners volgen en dan vind Jeffrey het wel goed en laat de toeschouwers juichen, 1-1!


De spelers van Diepenveen voelen dat er meer in zit en zetten alles op de aanval. Pepijn soleert door de achterhoede en schiet beheerst de bal over de grond, rechts van de keeper in het doel. Een mooie schuiver met veel balgevoel.


Colmschate zal weer moeten komen, wat je weet is dat ze in de laatste 4 wedstrijden, 2 keer gelijk hebben gespeeld. Colmschate speelt alles of niks en hun inzet wordt beloond. Zij scoren de gelijkmaker, stand 2-2. Het blijft stuivertje wisselen en alles is mogelijk, totdat de arbiter het genoeg vind en afblaast. Eindstand 2-2.

Een perfecte wedstrijd van Roy. Aanwezig in zowel de achterhoede als in aanvallend opzicht. Hij breng veel ervaring met zich mee

Volgende week op bezoek bij spcl. Brummen.
Groet Jan

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma