Zondag 4 juni

Agenda

17 /18-6-2023:     Gerritstoernooi
24/25-6-2023:     Voetbalkamp (op eigen complex)

Vrienden van DSC

Bestel clubkleding

Oudere berichten

Diepenveen 14-1 ging op bezoek bij de rode lantaarn drager van de competitie, Groen Wit ‘62 uit Apeldoorn. Om het boek: “de wilde avonturen met JO14-1” nog een eens bij te werken treed Diepenveen vol goede moed aan op het biljartlaken in het bosrijke Apeldoorn zuid.

Sportpark de Maten, Apeldoorn

Diepenveen 14-1 heeft de smaak goed te pakken. Nog geen enkel duel ging dit seizoen verloren en vorige week werd er gewonnen met 7-1 en dat zorgde dus voor zakken vol vertrouwen. Met dat vertrouwen begon Diepenveen ook aan deze wedstrijd. Al na 4 minuten wist Hidde het doel te vinden! Op een kleine 20 meter van het doel knalde hij de bal tegen de touwen, na een goeie actie van Beer die Hidde goed inspeelde. Diepenveen 14-1 domineerde de hele eerste helft en kreeg via een corner de kans op de 0-2, Mike greep deze kans en prikte de 0-2 binnen. Niet kort daarna beloonde Julian met een ware spitsengoal het harde werken van Luc. Na een kwartier staat het dus 0-3. Julian kreeg ook nog de kans op om zijn tweede te maken. Bij de 2de paal kopte hij de bal a lá Wim Kieft richting de 2de paal, helaas raakte hij het houtwerk. Niet veel later raakte Julian wel het net. Hij anticipeerde op een afgeslagen schot en zorgde voor de 0-4. Nora kreeg kort voor rust nog een kans maar vergiste zich in haar eigen snelheid. Ze wou net schieten toen ze doorhad dat ze al voor de keeper stond. De bal belande via de keeper over de achterlijn. Uiteindelijk was de 0-4 nog mager maar mogen we heel trots zijn op het feit dat we helemaal geen schot op doel weg hebben gegeven. Een compliment aan de verdediging!

In de tweede kans bleef de 0-5 lang uit. Diepenveen verlaagde het tempo waardoor we niet snel genoeg bij het doel kwamen. Dus besloten Nora en Hidde de gashendel maar eens even open te draaien. Met een heuse tikkie-takka combinatie aan de zijkant kwam de bal via Hidde voor het doel. Luc tikte de bal binnen en scoorde zo de 0-5. Mooie beloning voor de hardwerkende Luc! Op zoek naar de 0-6 bracht de keeper van Groen Wit ‘62 knap redding op een vrije trap van Hidde. Wat de keeper niet tegen kon houden was de 3de goal van onze goaltjesdief Julian. Ook Ties vond het wel een keer welletjes dat verdedigen en schoof door in naar het middenveld. Hij kreeg de bal op zo’n 20 meter van het doel en schoot de bal strak in de kruising voor de 0-7.

Een kort maar krachtig verslag over een redelijk optreden van Diepenveen 14-1. Die in de eerste helft de tegenstander dwongen om fouten te maken door hoog druk te zetten. In de tweede helft was het tempo wat lager en vonden we het wel prima. Aan de ene kant jammer want je had jezelf nog meer kunnen belonen. En in deze spannende titelstrijd kunnen doelpunten nog wel eens hel erg van pas komen. Aan de andere kant hebben we niks weggeven en hield ‘Sweeper Keeper’ Mick voor de 4de keer de nul dit seizoen.

Op naar volgende week, dan spelen we tegen Orderbos. Zij zijn de nummer 2 op 4 punten achterstand, maar met nog 2 wedstrijden in te halen. Een wedstrijd waarin veel beslist kan gaan worden… Eerst maar eens nagenieten van de overwinning!

Mathijs Bolink

Announcement

Aanmelden

Afmelden

Stuur een bericht naar:

secretaris@vvdiepenveen.nl

Wedstrijdprogramma