Voetbalplezier tijdens vrije training mini’s

Op zaterdagochtend 21 april drentelden zo’n 20 jonge voetballertjes en voetbalstertjes richting het kunstgrasveld op ons sportcomplex. De eerste vrije training voor de mini pupillen was nog niet eens van start gegaan of er was al volop plezier.
In samenwerking met een team van Schalkhaar speelden onze mini’s wedstrijdjes van 10 minuten. Daarbij sloten nieuwe kinderen aan die op deze manier kennis maken met het spelletje. In het begin keken de nieuwe kinderen nog even de kat uit de boom, maar op het moment dat ze een bal toegeschoten kregen van de ‘ervaren’ jongens was de schroom helemaal weg.

Een uur lang voetbalden ze met veel plezier. Allemaal met elkaar. Tussendoor snel even wat drinken en dan snel weer vragen of ze verder mochten spelen. “Natuurlijk mogen jullie nog een keer spelen,” riep trainer Jan. Onze Jan Berends is trots op de groep jonge voetballertjes. “Iedere week trainen ze met heel veel plezier en ze worden echt goed. Het is mooi dat er steeds meer vriendjes en vriendinnetjes mee komen doen.”

En ook jij bent natuurlijk van harte welkom bij VV Diepenveen. Niet alleen tijdens een open training maar ook tijdens de trainingen op woensdagmiddag. Al jou voetbalvriendjes en vriendinnetjes zijn vanaf 17.00 uur te vinden op sportcomplex De Zunnebargh. Gewoon om lekker met de bal bezig te zijn. Want dat is toch het allermooiste dat er is.