Onverzettelijkheid levert O17-1 punt op

Met een uiterste smalle selectie maar met een flinke dosis onverzettelijkheid heeft O17-1 een verdiend punt overgehouden aan het bezoek bij Be Quick. In Zutphen werd het 1-1.

O17-1 had het in de beginfase van de eerste helft lastig maar we doorstonden die fase zonder schade. Daarna kwamen we beter in de wedstrijd en kregen we via Gijs (schot voorlangs) en Nick (vrijetrap onderkant lat) twee enorme mogelijkheden om op voorsprong te komen. Nog voor rust leken we via Lytiano een goede aanval uit te spelen maar de voorzet werd verwerkt tot hoekschop.

Na rust moesten we ons vooral focussen op verdedigen. En dat ging gewoon erg goed. Be Quick had veel de bal en viel aan maar werd sporadisch echt gevaarlijk. Toch kwam de thuisploeg, vanuit een vrijetrap, op voorsprong. Zuur voor Diepenveen, want het was zes minuten voor tijd. Direct schakelden we om in de opstelling. Iets aanvallender en maar hopen dat de bal een keer goed zou vallen. In de slotminuut kregen we nog een vrijetrap. Die werd door Nick hard en laag het strafschopgebied ingeschoten. Gijs kreeg de bal voor de voeten en schoot hard raak. 1-1! en daarmee een verdiend punt voor O17-1. De ploeg heeft dit als team voor elkaar gebokst en was er zichtbaar blij mee.