O19 verliest maar leert van oefenduel met GA Eagles O19

Diepenveen O19-1 heeft vlak voor de vakantie een leerzaam oefenduel gespeeld tegen GA Eagles O19. Einduitslag was uiteindelijk 1-10, maar dat neemt niet weg dat Diepenveen een behoorlijk goede eerste helft speelde. Na de rust was het op en moesten we ons beperken tot tegenhouden. In een oefenduel tegen GA Eagles gaat het erom dat je zelf durft te voetballen en dat je probeert om je spel zo goed mogelijk uit te voeren. Een half uur ging dat best aardig en kregen we een aantal mogelijkheden om tot een doelpunt te komen. We kregen het voor elkaar om ook daadwerkelijk een keer te scoren. Na een goede actie van Jim, kon Stan tot scoren komen.

Ook daar aan voorafgaand legden we een aantal leuke aanvallen op de mat, maar waren we niet doortastend genoeg om meer goals te maken. Die mogelijkheden waren er wel. Wat leerzaam moet zijn aan dit soort oefenwedstrijden zijn de goals die je tegen krijgt. Hoe staan we? welke keuzes maken we? en wat doen we als team om het elkaar makkelijk te maken. Foutjes worden direct afgestraft tegen het nieuwe GA Eagles O19.

Einduitslag werd uiteindelijk 1-10. Is niet erg. Als we er maar verbeterpunten uithalen en er van leren. Nu eerst vakantie!