O17-1 werkt hard en wint

Diepenveen O17-1 heeft in de thuiswedstrijd tegen ASC Dalfsen keihard gewerkt en zichzelf getrakteerd op een 5-2 overwinning. Aan vier van de vijf doelpunten ging een prima aanval vooraf. En daarnaast werd er keihard gewerkt. 
In de eerste helft kwam Diepenveen na een kwartier op een 0-1 achterstand. Echter kantelde daarna het duel. In een minuut leken we drie keer te scoren maar kon ASC de poorten nog dicht houden. Daar hadden de bezoekers de paal zelfs voor nodig nadat Sieb de bal keihard op de paal had gekopt.

Diepenveen kwam na een foute terugspeelbal vervolgens langszij en vlak voor de rust op voorsprong na een goede voorzet van Jochem en een kopbal van Gijs.

In de tweede helft drukte ASC, Diepenveen verder naar achteren maar gaf het veel ruimtes weg. Een goede counter werd uiteindelijk afgerond voor de 3-1. Lang bleef die stand op het scorebord staan. Tot een kwartier voor de tijd. De scheidsrechter legde op onbegrijpelijke wijze de bal op de stip waaruit ASC terug kwam tot 3-2. Daarna werd er een stuk harder gespeeld en kwam Diepenveen als winnaar uit de strijd. Met twee goals op de juiste momenten liepen we uit na 5-2. ASC was daarvoor nog dicht bij 3-3. Maar de score had ook groter kunnen zijn als Nick zijn fantastische poging niet op de lat maar in het doel was beland.

Na afloop ontving Karin Klaasboer haar prijs voor de winst van de Krefeld poule. De geldprijs gaf ze direct terug aan de groep om te kunnen besteden tijdens het internationale toernooi. Heel erg bedankt Karin!