O13-1: Nick op schot tegen CSV Apeldoorn!

Door: Youri Huttinga
De boys van de JO13-1 hadden wat goed te maken na het verlies van vorige week tegen Beekbergen (5-1) met 12 jongens van ons zelf & debutant Sven Nuesink vanuit de JO11-1 stond er vandaag weer een mooie wedstrijd op het programma.

Je zag aan de jongens dat ze de nederlaag van vorige week wouden weg poetsen. Ze begonnen vel en goed voetballend aan de wedstrijd. De eerste kansen kwamen van onze kant & daar kwam een mooi doelpunt uit. Met een spijtende pass van Jan in de richting van Nick, die de bal mooi in de hoek schoot 1-0! Het goede spel ging door luuk had nog wat kansen die er helaas niet ingingen. Een mooi schot vanaf randje 16 ging op het dak van de goal. Na een mooie voorzet die Max “bewust” liet lopen kon Nick de bal mooi inschieten! 2-0!! Daarna kwam CSV, Roy pakte z’n mannetje vast binnen de 16 meter, de scheidsrechter twijfelde geen moment penalty. Voor ons mooi dat de lat in de weg stond, het bleef 2-0. Paar minuten later kwam onze spits in aanraking met de verdediger, ook hier legde de bal op de stip. Nick legde aan voor zijn 3e. Helaas stond nu de paal in de weg. 

Ruststand 2-0

De jongens gingen in de 2e helft door met het goede spel, en dat leidde na een mooie aanval via links tot de 3-0 van Wederom Nick! Nick was opdreef en scoorde ook de 4-0 & vlak daarna met een mooie actie de 5-0! CSV deed iets terug na een aantal kansen die Matthijs goed redde! Helaas aan 1 bal kon die niks doen en dat was de 5-1. De jongens dachten potverdikkie. En Nick schoot de 6-1 nog binnen! Een groot compliment naar de jongens toe! En zeker ook na onze debutant die samen met zijn grote broer in het veld stond! 

Volgende week spelen de jongen een toernooi in Den Haag!