Hans Raskertoernooi

Zaterdag 30 december was het weer zo ver; het Hans Raskertoernooi. Over de hoeveelste editie verschillen de meningen nogal, laten we het er maar op houden dat het een toernooi is die de afgelopen 15 jaar toch elk jaar weer een enorm succes is. Zo ook afgelopen editie, dat blijkt wel aan de opkomst van bijna 50 man in het Hof van Salland. Gezegd moet worden dat hofleverancier de A1 was, geweldig mannen!

Na de inschrijving om 15:00u kon het toernooi, iets verlaat, beginnen om kwart voor 4. Onder leiding van Bertus Wientjes en Henk de Winter werden de wedstrijdjes van 13 min. gespeeld. Het toernooi kenmerkt zich door fantastische goals, geweldige blunders en vooral ontzettend veel plezier. Ook leuk om te zien dat, hoe verschillend de spelers ook zijn, iedereen toch één ding gemeen heeft: het willen winnen van de Hans Rasker bokaal!

Toch kan er maar 1 team de winnaar zijn en na een zinderende finale mocht PSV de beker in ontvangst nemen van de twee zonen van oud-voorzitter Hans Rasker: Oscar en Thorald.

Ware het niet dat het winnende team van vorig jaar de wisselbeker nog niet had ingeleverd en de speler waar de beker stond nog op vakantie was. Wordt vervolgd…

De winnaars

Natuurlijk werd de avond afgesloten met het Rad van Fortuin! Onder leiding van de altijd enthousiaste Bert Bomhof werden de nodige prijzen gewonnen. Met als uitsmijter de superronde waarin een goedgevulde AH boodschappen tas, gesponsord door Rob Middeldorp, te winnen was.

Terugkijkend op een geslaagde dag en avond, zien wij jullie graag volgend jaar weer terug. Noteer maar vast in de agenda: zondag 23 december 2018!

De organisatie