Drie dagen feest op 52e voetbalkamp

De 52e editie van het DSC pupillenkamp was wederom een groot succes. Ruim 70 kinderen en 25 begeleiders hadden drie dagen feest op groepslocatie De Haverkamp in Hengelo Gelderland. Hier een overzicht van het weekend. Nog meer foto’s en video’s zijn te vinden op de Facebookpagina van het pupillenkamp. 

Op vrijdagavond kwamen de D en E pupillen aan. Na een korte instructie werd er gestart met zitvoetbal vanwege een dreigende bui. Die bui kwam er echter nooit waardoor later op de avond ook het voetbaltoernooi op het veld gestart kon worden.

Op beide avonden werden er broodjes gebakken bij het kampvuur.

Op zaterdag werd gestart met een voetbaltoernooi. Tussendoor was uiteraard de lunch en in de middag gingen we het bos in. Daar speelden de kinderen spelletjes zoals: omgekeerd verstoppertje, snoephappen, blinddoekenrace, water over dragen en ze doorliepen het FIFA 18 Skillsparcours.

Na al die leuke spelletjes was het tijd voor wat lekkers. Keukenteam dank voor alle maaltijden die jullie gemaakt hebben!

Bij het eten hoort het traditionele eetlied.

Op zaterdagavond werd er honkvoetbal gespeeld en was de buikschuifbaan vele uren in gebruik. Het zonnetje scheen en bij geen enkele speler verdween de lach van zijn/haar gezicht.

Op zondagochtend werd een eindspel in het bos gespeeld. Iets met een raaf die diamanten probeert te roven.. Na de lunch sloten we het kamp af met Skiet ‘m van de fietse. Zou deze man met Zwolle shirt het overleefd hebben?

Ook gingen alle teams nog samen op de foto. Het DSC Pupillenkamp was weer een groot feest. Volgend jaar is editie 53. Ben jij er dan (weer) bij?!