Diepenveen JO13-1 beloont goed voetbal met winst tegen Twello

Door: Youri Huttinga

De jongens begonnen goed en vel aan de wedstrijd, en dat was al snel aan de score te zien. Luuk kwam met z’n linkerbeen naar binnen en legde de bal richting Nick, die hem onbedoeld perfect klaar legt voor Liam! 1-0!

Niet veel later had luuk zelf de 2-0 op de voet, helaas werd zijn schot geblokt en in de rebound via de paal naast. Diepenveen had nog steeds overwicht en gaf kleine kansjes weg. Maar Matthijs was 2 keer een sta in de weg. Niet veel later scoorde Diepenveen de 2-0. Een goede actie van Nick die hem perfect klaar legt met z’n mindere linkervoet, waardoor luuk hem in de lange hoek tikte. 2-0! Twello werd iets sterker, en strafte een fout achter in genadeloos af 2-1. Niet veel later een aanval van onze kant via de linkerkant van het veld, Xander verloor de bal waardoor Twello snel omschakelde en vlak voor rust de 2-2 tegen de touwen. Ruststand 2-2

Diepenveen kwam weer sterk uit de kleedkamer, de kansen kwamen weer van onze kant. En de 3-2 kon niet uitblijven, Xander onderschepte de bal en zette de aanval zelf op en schoot hem mooi tegen de touwen. Diepenveen zette door maar de 4-2 bleef uit, na een goede aanval scoorde Twello nog de 3-3. Je zag bij de jongens van Twello nog geloof op de 3-4. Maar de jongens van diepenveen dachten dit gaat ons niet weer gebeuren. En dat zag je aan alle jongens. De jongens gingen vel door en wonnen elk duel. Liam speelde Nick mooi vrij en Nick gaf een mooie breedte bal in de richting van Chiel, Chiel nam de bal mooi mee en wipte hem mooi over de keeper heen! 4-3! En de jongens gingen door, Liam speelde een fantastische wedstrijd! Hij opende de score en hij scoorde de laatste goal! Mooi met z’n rechter voet over de keeper in de lange hoek. 5-3! Een dik verdiende overwinning van de boys! 

Volgende week wacht de volgende wedstrijd uit tegen Beekbergen!