Inschrijving seizoen drie voetbal academie geopend

Het tweede seizoen van Voetbal Academie Diepenveen is inmiddels ten einde. Wij als organisatie kijken er met een ontzettend plezierig gevoel op terug. In het afgelopen seizoen hebben er 30 kinderen meegedaan aan de reguliere trainingen. De inschrijving voor het nieuwe seizoen is inmiddels geopend. De eerste inschrijvingen zijn inmiddels weer binnen. Wil jij ook graag (weer) meedoen, schrijf je dan snel in. Inschrijven kan door een mail te sturen naar voetbalacademie@vvdiepenveen.nl met daarin de vermelding van de naam, het huidige team en het telefoonnummer.

De Voetbal Academie Diepenveen verzorgt het komende seizoen 12 trainingen. We trainen komend seizoen op de vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur. Dat doen we in kleine groepjes. We willen namelijk een maximale groepsgrootte van 7 personen per groep hanteren. Daardoor komen kinderen vaker aan bod en krijgen ze meer individuele aandacht. Iedereen die voor het komende seizoen inschrijft krijgt naast 12 leerzame trainingen een mooi shirt cadeau. U betaalt slechts 70 euro voor de 12 trainingen en daar zit het shirt al bij in.

Nick Witteveen gaat komend seizoen de trainingen bij de Voetbal Academie Diepenveen verzorgen. Nick is het afgelopen jaar trainer geweest van de D1. Daarnaast volgde hij de cursus TC3 en heeft Nick besloten om komend seizoen te gaan keepen in ons eerste elftal.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar voetbalacademie@vvdiepenveen.nl met daarin de vermelding van de naam, het huidige team en het telefoonnummer.

Voetbal Academie Diepenveen hoopt ook in het derde seizoen weer zoveel mogelijk spelers te ontvangen.