Trainers selectieteams rond

VV Diepenveen heeft voor komend seizoen de trainers voor de selectieteams rond.

Michel Maters is de nieuwe trainer van de A1. Michel heeft trainerservaring opgedaan bij Teuge. Dit jaar traint hij daar de A1. Tevens heeft Michel dit seizoen de cursus TC3 succesvol afgerond. “Michel is 35 jaar en straalt één en al enthousiasme uit. Hij vindt het, na de afronding van zijn TC3 cursus, een mooie uitdaging om bij onze club te beginnen. Wij zijn erg blij met een enthousiaste trainer die alles uit de groep wil halen,” vertelt Genee Tersteeg als TC-lid.

De B1 staat komend seizoen onder leiding van Patrick Kieftenbelt. Patrick begint daarmee aan zijn vijfde seizoen als trainer bij de club. “Patrick zijn wens was om een hogerop te gaan trainen. Na twee jaar de C1 en twee jaar de D1 te hebben gedaan krijgt hij nu de mogelijkheid om de B1 te gaan trainen en begeleiden. Daarnaast heeft hij dit seizoen zijn TC3 cursus met succes afgerond”, aldus Genee Tersteeg.

Bij de C1 is de nieuwe trainer Erwin Elders. Erwin is 23 jaar jong en komt over van Cupa waar hij al acht jaar training geeft. “Een fanatiek baasje” zo omschrijft TC-lid Wim Smeenk hem. Erwin is in bezit van het trainersdiploma TC3.

Voor de D1 is Youri Huttinga aangesteld als trainer. Youri is een echte Diepenveen jongen die al zijn hele leven bij de vereniging traint en speelt en in het bezit is van zijn TC3 diploma. “Het werd voor Youri tijd om op eigen benen te staan. Het liefst deed hij dat bij de D1. Wij als vereniging willen Youri die kans graag bieden,” vertelt Sander de Casparis als TC-lid.

Bij de E1 is Dick Brilleman aangesteld als trainer. Dick kent de club goed en heeft zelf jaren bij Diepenveen gespeeld. Het afgelopen jaar was Dick actief binnen de TC maar hij mistte zijn rol op het veld. Als leraar in het basisonderwijs heeft Dick een goede klik met kinderen in deze leeftijd. “We wensen Dick heel erg veel succes,” aldus Sander de Casparis.

Voor de F1, ons jongste selectieteam, is Jolan Meijer opnieuw aangesteld als trainer. Jolan is een echte Diepenveense jongen die bijna zijn hele jeugd bij onze club heeft gespeeld. Tussendoor maakte hij een aantal jaren een uitstapje naar FC Twente waar hij veel voetbalervaring heeft opgedaan. Op dit moment speelt Jolan in de B1 en afgelopen seizoen heeft hij zijn pupillentrainer diploma behaald. “Jolan traint de F1 dit seizoen met veel enthousiasme en plezier. De jongens zijn dol op hem en ze gaan steeds beter voetballen. We hebben er vertrouwen in dat Jolan deze lijn komend seizoen verder doorzet bij de F”, zegt Sander de Casparis.