Gerritstoernooi

Gerritstoernooi DSC Diepenveen.

Het Gerritstoernooi is al vele jaren een begrip in de directe omgeving van Diepenveen.
Op het sportpark Zunnebargh in Diepenveen is, veelal in het laatste weekeinde van mei, het een komen en gaan van vele verenigingen in diverse leeftijdsklassen. En niet alleen uit de directe omgeving maar ook uit andere plaatsen uit Overijsel en Gelderland bezoeken verenigingen het toernooi.
Gekenmerkt door een sportieve sfeer, strakke organisatie en gezellige entourage strijden teams om de eer, waarbij fairplay een belangrijke rol speelt.
Op de zaterdag en zondag morgen worden de spelers enthousiast ontvangen door een groep vrijwilligers.
De compacte indeling zorgt voor een prettige toernooivorm, waarin je in korte tijd diverse wedstrijden speelt onder leiding van clubscheidsrechters van DSC Diepenveen. Ook in en om de wedstrijden is het goed toeven op het sportpark. Er zijn diverse spelvormen voor de kinderen en het gezellige terras maakt ontmoetingen mogelijk.
Naast de poules voor O-9, O-11, O-13 en O-15, organiseert het Gerritstoernooi op zondagmiddag het verenigingstoernooi. Hier krijgen de nieuwe selecties voor het volgende seizoen de kans zich met leeftijdgenoten van andere verenigingen te meten.
Het Gerritstoernooi wordt georganiseerd door een vaste groep, die zich laten ondersteunen door veel vrijwilligers.

De commissie bestaat uit:
Marieke Arts, Ine Schoot, Genéé Tersteeg, Rudi Meulenbroek en Mark Spliethof.
Voor contact met ons kunt het volgende e-mailadres gebruiken :
gerritstoernooi@vvdiepenveen.nl