Gerritstoernooi

Gerritstoernooi DSC Diepenveen.

Het Gerritstoernooi is al vele jaren een begrip in de directe omgeving van Diepenveen.
Op het sportpark Zunnebargh in Diepenveen is, veelal in het laatste weekeinde van mei, of het eerste weekend in juni het een komen en gaan van vele verenigingen in diverse leeftijdsklassen. En niet alleen uit de directe omgeving maar ook uit andere plaatsen uit Overijsel en Gelderland bezoeken verenigingen het toernooi.
Gekenmerkt door een sportieve sfeer, strakke organisatie en gezellige entourage strijden teams om de eer, waarbij fairplay een belangrijke rol speelt.
Op de zaterdag en zondagmorgen worden de spelers enthousiast ontvangen door een grote groep vrijwilligers.
De compacte indeling zorgt voor een prettige toernooivorm, waarin je in korte tijd diverse wedstrijden speelt onder leiding van clubscheidsrechters van DSC Diepenveen. Ook in en om de wedstrijden is het goed toeven op het sportpark. Er zijn diverse spelvormen voor de kinderen en het gezellige terras maakt ontmoetingen mogelijk.
Op de zondag is de mini-league sinds enkele jaren een onderdeel van het toernooi geworden. De mini’s spelen tussen 12.00 en 14.00 uur hun eigen toernooitje, aangemoedigd door talloze ouders, opa’s en oma’s en familieleden. Dit geeft het Gerritstoernooi weer een heel eigen sfeertje.

Het Gerritstoernooi wordt georganiseerd door een vaste groep, die zich laten ondersteunen door veel vrijwilligers.

De commissie bestaat uit:
Marieke Arts, Ine Schoot, Genéé Tersteeg, Rudi Meulenbroek en Mark Spliethof.

Voor contact met ons kunt het volgende e-mailadres gebruiken : gerritstoernooi@vvdiepenveen.nl