Beltona beloftencompetitie

Diepenveen O21 in Beltona beloftencompetitie. Hier volg je de verrichtingen.

Voor Diepenveen O21 mogelijk gemaakt door sponsor ALPAC

Het wedstrijdprogramma

Di 1 okt Be Quick Z. – Diepenveen
uitslag 1 – 2

Di 15 okt Diepenveen – Sportclub Deventer
uitslag 3 – 4

Ma 04 nov SML – Diepenveen
uitslag 2 – 3

Di 26 nov Diepenveen – Be Quick Z.

Di 11 feb Sportclub Deventer – Diepenveen

Di 17 mrt Diepenveen – SML

Poule-indeling Beltona beloftencompetitie
Loting heeft bepaald dat de poule, voor seizoen 2019-2020, er als volgt uitziet:

Diepenveen O21
Be Quick Zutphen O21
SML O21
Sportclub Deventer O21

Wat is de Beltona beloftencompetitie
De oudere jeugd van VV Diepenveen gaat het seizoen 2019-2020 deelnemen aan de Beltona beloftencompetitie. Tijdens de Beltona beloftencompetitie staan er jeugdteams van O21 tegenover elkaar. Dat betekent dat de jongste senioren spelers, tot de leeftijd van 21 jaar, in het team kunnen meespelen. Daarnaast kunnen er jeugdspelers van O19 en de oudste O17 spelers geselecteerd worden voor dit team. Het team kan eventueel versterkt worden met twee dispensatiespelers die niet ouder zijn dan 23 jaar. Echter mag er één dispensatiespeler tegelijk in het veld staan. Binnen de Beltona beloftencompetitie speelt VV Diepenveen in ieder geval zes poulewedstrijden. Na de poulefase wordt bepaald of je in de winnaars of verliezerspoule verder mag. Voor onze jeugdspelers is het een ideaal toernooi voor de verdere ontwikkeling.