Beltona beloftencompetitie

Diepenveen O21 in Beltona beloftencompetitie. Hier volg je de verrichtingen.

Het wedstrijdprogramma
Woensdag 11 oktober:   Diepenveen – HTC         aanvang 20.00 uur
Dinsdag 31 oktober:      Wijhe – Diepenveen       aanvang 19.30 uur
Dinsdag 21 november:  ZAC – Diepenveen          aanvang 19.30 uur
Dinsdag 12 december:  HTC – Diepenveen          aanvang 19.30 uur
Woensdag 24 januari:  Diepenveen – Wijhe        aanvang 20.00 uur
Woensdag 14 februari: Diepenveen – ZAC           aanvang 20.00 uur

Poule-indeling Beltona beloftencompetitie
Loting heeft bepaald dat de poule er als volgt uitziet:
VV Diepenveen
HTC
Wijhe
ZAC

Wat is de Beltona beloftencompetitie
De oudere jeugd van VV Diepenveen gaat het seizoen 2017-2018 deelnemen aan de Beltona beloftencompetitie. Tijdens de Beltona beloftencompetitie staan er jeugdteams van O21 tegenover elkaar. Dat betekent dat de jongste senioren spelers, tot de leeftijd van 21 jaar, in het team kunnen meespelen. Daarnaast kunnen er jeugdspelers van O19 en de oudste O17 spelers geselecteerd worden voor dit team. Het team kan eventueel versterkt worden met twee dispensatiespelers die niet ouder zijn dan 23 jaar. Echter mag er één dispensatiespeler tegelijk in het veld staan. Binnen de Beltona beloftencompetitie speelt VV Diepenveen in ieder geval zes poulewedstrijden. Na de poulefase wordt bepaald of je in de winnaars of verliezerspoule verder mag. Voor onze jeugdspelers is het een ideaal toernooi voor de verdere ontwikkeling.