ZOMERSTOP…

Het voetbalseizoen 2018/2019 is ten einde gekomen. Het wedstrijdschema op de website geeft aan: ‘Er zijn geen wedstrijden bekend voor de komende 14 dagen’. Het jeugdvoetbalkamp is geweest, de toernooien zijn gespeeld en de teamindelingen voor volgend seizoen zijn alweer gemaakt. En wat een seizoen is het geweest op de Zunnebargh!!

Het Gerritstoernooi ligt nog vers in het geheugen. Het was weer super goed georganiseerd en ook het weer werkte goed mee. Wat resulteerde in een goed bezocht voetbalweekend.

Gerrits toernooi 2019

We zijn nog maar net bekomen van de het weergaloze kampioenschap van het eerste elftal. Wat zijn we trots op de spelers en begeleiding!

Er is nog een filmpje opgedoken van de wervelende opkomst van de elftallen tijdens de kampioenswedstrijd tegen GFC. Deze is hier te bewonderen: https://photos.app.goo.gl/VqtDX3RYFV8SEvTt9

Door het feestgedruis zijn we bijna vergeten dat er in de rust van de kampioenswedstrijd ook om de penaltybokaal werd gestreden.

Deelnemers penaltybokaal

En ook het kampioenschap van de JO15-3 en JO19-1 mochten er wezen. JO19-1 wist in de tweede seizoenshelft in de promotiepoule te winnen van de tegenstanders waar ze in de eerste competitie helft nog grote moeite mee hadden. Het team werd steeds beter en het zelfvertrouwen groeide en vertrouwen in elkaar steeg. Met als resultaat een geweldige 1e plek

Ook bij de jongste telgen, de mini’s gaat het super goed. Er zijn veel nieuwe aanmeldingen en er wordt wekelijks fanatiek getraind onder de bezielende leiding van Goran, Herman en Peter. Grote complimenten voor deze mannen! Wilt u zelf getuige hiervan zijn, dan kan je komen kijken op de training op woensdag. Als er iemand komend seizoen graag leider wil zijn kan je dat melden bij een van de trainers. Dan zouden er naast trainingen ook vaker wedstrijdjes georganiseerd kunnen worden. Gisteren hebben de mini’s met een wedstrijd tegen de ouders het seizoen winnend afgesloten.

Mini’s 2019

Heeft de aanwas bij de jeugd misschien ook te maken met de voetbalplaatjes van Albert Heijn Middeldorp? Wat was dit een fantastische actie! En wat is iedereen druk aan het verzamelen geweest. Menig boodschap is gedaan om daarna de nieuwe aanwinst snel in het boek te plakken.

Aftrap voetbalplaatjes actie i.s.m. Albert Heijn Middeldorp

Ook de activiteiten die georganiseerd worden door de Vrienden van DSC zijn een succes. De kerstbingo was één groot feest. Het darttoernooi was te gek en ook de klaverjasavonden worden goed bezocht. En laten we de nieuwjaarsreceptie met nieuwjaarswedstrijd niet vergeten. Hou de site in de gaten voor komende activiteiten.

Kerstbingo druk bezocht

Er zijn mooie wedstrijden gespeeld in de Beltona Beloftencompetitie. Rond 5 december waren er pieten die een leuke training hebben gegeven. We hebben een zeer geslaagd Boerenkooltoernooi gehad in de sporthal van het Hof van Salland. Helaas kon de Swinckels cup dit jaar niet doorgaan door sneeuwval.

Na een geslaagd seizoen kan je niet genoeg mensen bedanken. Want hoe kan een seizoen slagen zonder de inzet van de leden en vrijwilligers.
Van het selecteren van teams tot aan het kampioenschap van het 1e elftal zitten veel schakels. Trainers, leiders, begeleiders, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, commissies, bestuur, kantine, keuken, de wasvrouw, ehbo, alle vrijwilligers die helpen met hand en span diensten om de accommodatie en velden in goede conditie te houden en ook de vrienden van DSC.
Iedereen bedankt voor het bijdragen van zijn steentje. Samen hebben we van een ongekend mooi seizoen kunnen genieten!! Hulde hiervoor!

Wat gaat het nieuwe seizoen ons brengen. Het eerste elftal speelt sinds 2005 weer in de derde klasse. Op het moment van schrijven is de competitie indeling nog niet bekend. Maar het gaat een spannend seizoen worden! We hopen weer veel toeschouwers te verwelkomen.

Eerst hebben we rust, even aan de oplader en zorgen dat de honger naar de bal weer gaat groeien.

We zien elkaar op de Zunnebargh!