JO17-2 pakt de 1e plek op het toernooi bij ABS Bathmen

Nog één keer dit seizoen mochten de jongens van JO17-2 de wei in! En wel bij het 23e ABS Jeugdtoernooi in Bathmen. We spraken om 15.15 uur af bij het clubhuis in Diepenveen om vervolgens richting Bathmen te rijden. Waar we ons om 16.00 uur moesten melden voor de start van het toernooi.

De eerste wedstrijd mochten we aantreden tegen Overwetering. Deze wedstrijd werd netjes winnend afgesloten met 2-0. Daarna moesten we een uur wachten voordat we mochten spelen tegen de Zweef. De Zweef bleek een lastige tegenstander maar toch wisten we met 2-1 te winnen! Een klein half uur later stond onze laatste wedstrijd tegen het thuisteam van ABS op het programma. Na een wervelende wedstrijd stond de eindstand 5-1 op het scorebord. Hierbij zaten ook doelpunten van onze keeper Mike en onze rechtsback Jaap. Zij scoorden op de valreep hun eerste doelpunt van dit mooie voetbalseizoen. Waardoor iedereen uit het team dit seizoen heeft gescoord! Na ook de derde wedstrijd winnend te hebben afgesloten mochten we ons opmaken voor de prijsuitreiking. De eerste prijs was voor ons!! Tijd voor een groepsfoto.

JO17-2 pakt de 1e plek op het toernooi bij ABS Bathmen

We hebben de winst uitbundig gevierd. En na het toernooi zijn we met zijn allen een welverdiende maaltijd bij de nieuwe McDonalds naast de Scheg in Deventer gaan eten. Zo kwam er een eind aan een prachtige dag en een mooi seizoen met deze geweldige ploeg!

De begeleiding van JO17-2