De mannen van de bankjes

Vraag elke willekeurige voetballer of hij op de bank wil plaatsnemen en de kans is groot dat er een negatief antwoord op deze vraag komt. Maar we hebben het hier niet over de bank in de dug-out, maar over bankjes langs de velden.

Tijdens de renovatie van de speelvelden zijn de bankjes opgeruimd en waar haal je zo snel nieuwe vandaan? En ja, veel toeschouwers riepen om bankjes. Waar kunnen we zitten?

Menigeen vroeg zich af waarom die betonelementen in het gras lagen.

Maar dat gaat nu veranderen. Menigeen vroeg zich af waarom die betonelementen in het gras lagen. Geen gezicht. En dat duurde maar. Maar geduld wordt beloond.

Binnenkort staan er weer banken!

Dankzij de hulp van twee veteranen, Herman Denekamp en Johan Rave, die met groot enthousiasme de elementen hebben opgeknapt, geverfd en er planken op hebben bevestigd. Voilà.

Voor wie dat wil, volgend seizoen kunnen we zittend naar de wedstrijden kijken!

Herman Denekamp en Johan Rave, die met groot enthousiasme de banken hebben gemaakt.
Herman Denekamp en Johan Rave, die met groot enthousiasme de banken hebben gemaakt.
Voor wie dat wil, volgend seizoen kunnen we zittend naar de wedstrijden kijken!