Voetbalplaatjes AH Middeldorp

Albert Heijn Middeldorp in Diepenveen en vvDiepenveen hebben de handen ineen geslagen voor een plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn. De droom van veel v.v. Diepenveen-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere v.v. Diepenveen-leden zijn in het voorjaar van 2019 verkrijgbaar bij Albert Heijn Middeldorp. Spaar ze allemaal!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken.

Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wil laten gaan.

Zie voor het geven de toestemming de email die verstuurd is of gebruik het formulier van deze site.