Uitstel samenwerking Go Ahead Eagles en vvDiepenveen

Vanaf afgelopen zomer is er tussen het bestuur van vvDiepenveen en de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles regelmatig gesproken over een samenwerking. Deze samenwerking is er op gericht dat de 4 jeugdelftallen van GAE bij vvDiepenveen gaan trainen evenals de selectietraining voor jeugd onder 13.  De JO19 en de JO17 van GAE komen bovendien hun wedstrijden bij vvDiepenveen spelen.

Kort geleden hebben we bericht gehad van de jeugdopleiding van GAE dat er op dit moment teveel onduidelijkheid is over de financiële voorwaarden met betrekking tot de huur van onze velden vanuit de gemeente. Ook mede gelet op de huidige ontwikkelingen binnen GAE zelf (zie bericht in de Stentor van 1 februari: https://www.destentor.nl/ga-eagles/de-vroome-haalt-bezem-door-selectie-van-ga-eagles~a2e6eb81/) wil het bestuur van GAE geen onnodige risico’s lopen. Hierdoor is het besluit over een eventuele samenwerking helaas tot aan deze zomer uitgesteld.

Ondanks dit besluit is er wel een verzoek neergelegd om wedstrijden van JO19 en sporadisch wedstrijden van JO17 bij vvDiepenveen te laten spelen. Als vereniging geven we hier toestemming voor omdat we nog steeds achter de voorgenomen samenwerking staan. Belangrijk voordeel is hierbij ook dat dit extra baromzet oplevert. Ook het eerste elftal van GAE weet zijn weg steeds vaker te vinden naar de Zunnebargh. De oefenwedstrijd tijdens de winterstop heeft ondanks het slechte weer voor een ongekende omzet van de kantine geleid. Verder is er de afgelopen periode ook al een paar keer uitgeweken naar ons park voor trainingen van het eerste vanwege vorst.

Wij hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben en houden jullie uiteraard op de hoogte.

Sportieve groet,

Het bestuur van vvDiepenveen