Pietenfestijn op de Zunnebargh

Woensdag 28 november was het weer zover. De sint stuurde 4 van zijn beste voetbalpieten naar de velden van de Zunnebargh. Het was een groot feest voor de jongens en meisjes van de O9-1, 09-2, 08-1 en de mini’s die tijdens het trainen werden verrast door de voetbalkunsten van de pieten. Hoewel…De ene piet had wat    betere kunsten dan de andere piet, het blijven ten slotte pieten…

Nadat de pieten meededen met de warming up, de passoefeningen, de afrondoefeningen en zelfs de eindpartij was het tijd om binnen eens lekker aan de warme chocolademelk te gaan. Hier bleef de sinterklaasstemming hangen en werd er gezongen en gedanst op de bijpassende sinterklaas muziek. Nadat alle kinderen, en hier en daar wat ouders, voorzien waren van een volle hand met pepernoten en ander lekker snoepgoed was het tijd voor een cadeau voor de kinderen.

Omdat de kinderen hard hebben getraind en goed hun best hebben gedaan kregen ze een toepasselijk cadeau, en dat was een bidon met uiteraard het logo van onze mooie club erop. Dat heeft de Sint goed bedacht.

Al met al was het weer een prachtig sinterklaas en voetbalfeest op de velden, en in de kantine van het sportpark. Een dank aan de activiteitencommissie, de trainers en de andere vrijwilligers. Door jullie was het weer een geslaagd feest.

Mathijs Bolink.