O19-1 start seizoen met toernooiwinst bij KCVO

Diepenveen O19-1 is het seizoen begonnen door het toernooi bij KCVO te winnen. Na twee overwinningen en twee gelijke spelen werden we eerste. Met een dertien koppige selectie trad Diepenveen O19-1 aan tegen SHE, CSV, VIOS en KCVO O19. Er werden wedstrijden van twintig minuten gespeeld. Dat was een prima schema voor ons team. We zijn slechts een week in voorbereiding en er waren nog een aantal jongens bij die zelfs nog niet konden trainen vanwege de vakantie.

Het eerste duel was tegen SHE en die wonnen we met 1-0. Markus was na een minuut al trefzeker nadat we een goede aanval op de mat hadden gelegd. Vervolgens voetbalden we niet goed maar hielden we wel stand.

De tweede wedstrijd was tegen CSV Apeldoorn. Daarin voetbalden we een stuk beter en waren we twintig minuten lang de baas. Wel waren we met de eindpass nog wat slordig waardoor er niet gescoord werd.

Ook het derde duel, tegen VIOS, eindigde zoals het begon. De twee teams werkten hard maar gaven elkaar geen ruimte voor doelrijpe kansen.

Het laatste duel eindigde in een ruime 4-0 overwinning op gastheer KCVO. Nick was de maker van het eerste doelpunt, vervolgens was Jim trefzeker na een goede voorzet van Markus. Ook Fabian kon nog een bal tegen de touwen koppen nadat Sieb met een uiterste krachtsinspanning nog een prima voorzet gaf. En het slotakkoord was voor Jim nadat opnieuw Markus onze spits vrij voor de keeper had gezet.

Een leuk begin van het nieuwe seizoen. De eerste ideeën zijn overgebracht. Conditioneel hebben we voldoende gedaan op deze zaterdag en we hebben al een paar aardige dingen laten zien. Compliment ook voor de verdediging. De nul stond en we zijn nauwelijks in de problemen geweest.