O19-1 begint competitie prima

Diepenveen O19-1 heeft de eerste competitiewedstrijd omgezet in een overwinning. Holten O19-1 werd met ruime cijfers geklopt, 1-8. Vanaf de eerste minuut was het eenrichtingsverkeer. Diepenveen had nog tot de 15e minuut nodig alvorens de score geopend werd. Daarna was het hek van de dam en liep de score snel op. Bij de rust was de wedstrijd al gespeeld (0-3) waarna Diepenveen in de tweede helft nog verder uitliep.

Leuke momenten waren er zeker in de tweede helft. Adne mocht bijvoorbeeld scoren na een goede actie van Markus en een slim overstapje van Jim. Vlak voor tijd kwam Dennis ook op de topscorerslijst te staan nadat hij in de extra tijd nog een sprint van zestig meter om vervolgens een bal keihard in de bovenhoek te schieten. Dit zijn slechts twee leuke voorbeelden van veelal mooie momenten met het team.