O17-1 volop in voorbereiding

Diepenveen O17-1 is al weken in voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Daarin heeft het team inmiddels een aantal oefenwedstrijden afgewerkt. Een overzicht.

De eerste oefenwedstrijd was thuis tegen Sallandia O17-1 dat aangevuld werd met oudere spelers. Na twee trainingen wonnen we deze wedstrijd met 4-2 waardoor de start van de tweede seizoenshelft geslaagd was.

De tweede oefenwedstrijd speelden we een week later tegen Helios O17-1. De tegenstand van Helios was behoorlijk. Na een 1-0 achterstand ging Diepenveen wel steeds beter voetballen. Een hele mooie fase in de tweede helft bracht het team de zege. Met vier goals in amper twintig minuten tijd werd er uiteindelijk met 3-6 gewonnen. De tevredenheid zat vooral bij het spel in de tweede helft. Dat was erg goed.

Tijdens de eerste editie van de Tysma Makelaardij Wintercup hadden we het lastiger. Helaas viel Sander daar met een vervelende enkelblessure uit. Hij moet zeker twee maanden wachten tot hij weer kan voetballen. Nogmaals veel sterkte met het herstel Sander. Verder hadden een aantal jongens griep. Schalkhaar was mede daardoor een maatje te groot en won met 1-4 van ons. Tegen Groen Wit hadden we pech met een 0-0 eindstand. Maar tegen Witkampers werd er uiteindelijk toch een overwinning geboekt. Het werd 2-1.

De laatste oefenwedstrijd was op woensdagavond 31 januari tegen Colmschate O17-1. De hoofdklasser werd met klinkende cijfers naar huis gestuurd. Het werd liefst 8-0 op de Zunnebargh. Diepenveen speelde een prachtige wedstrijd waarin heel veel goed ging van datgene we altijd trainen. De wedstrijd was een genot om naar te kijken.

Het oefenprogramma sluiten we af met een wedstrijd tegen Hulzense Boys O17-1. Die wedstrijd wordt aanstaande zaterdag gespeeld en begint thuis om 12.30 uur.