O17-1 sluit seizoen goed af

Diepenveen O17-1 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen keurig afgesloten. Op een zonovergoten en snikhete Zunnebargh werd met 6-0 gewonnen van JVC Dedemsvaart. Het was voldoende voor een gedeeld vijfde eindklassering in de promotiepoule.

De ruststand was 4-0 in Diepenveens voordeel. Een prachtige goal van Nick was de inleiding voor de overwinning. Niet veel later schoot Lytiano met een geplaatst schot de 2-0 binnen. Een prachtig doelpunt waarbij de bal in de kruising eindigde. Met Sam en Jochem als doelpuntenmakers stond de ruime marge na veertig minuten op het scorebord.

Na rust nam de hitte beslag van de spelers. Daan van Beerendonk krulde een bal nog op fantastische wijze in de kruising. Een mooi afscheid van de speler die voor school naar Amerika vertrekt. Het slotakkoord was voor Lytiano die na een prachtige actie van Nick de eindstand op 6-0 mocht zetten.

Een prima afsluiting van het seizoen. Na afloop van het duel kreeg teamleader Frank een welverdiend cadeau en zetten de jongens de rest van de leiding nog in het zonnetje. Hartelijk dank daarvoor en iedereen heel veel succes in het team waar je volgend seizoen speelt.