Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij!

Op dinsdag 22 mei organiseren wij met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen voor de clubkas van VV Diepenveen. Als je meespeelt met de VriendenLoterij gaat de helft van je lotprijs direct naar onze clubkas en maak jij als deelnemer kans op mooie prijzen!

Beste clubleden,

VV Diepenveen heeft al heel lang de wens om een aantal zaken binnen de vereniging aan te pakken, denk bijvoorbeeld aan de vervanging van het digitale scorebord. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij! Met deze belactie kunnen wij de clubkas mooi extra vullen.

Op dinsdag 22 mei as. tussen 18.30 en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor VV Diepenveen. Het is de moeite meer dan waard, want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
  • De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht.

Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe meer we de clubkas kunnen vullen. Daar gaan we samen toch voor?

Met vriendelijke groet,

Rob Spliethof, voorzitter VV Diepenveen