Hart voor Salland actie van de Rabobank!

Stem op je favoriete clubs!

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de lokale banken. Elk jaar stellen we hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen. Moeilijk om een keuze te maken? Wellicht geeft het bestedingsdoel van de club de doorslag. Wij wensen je veel succes met het uitbrengen van jouw stemmen!

Van 9 maart t.m. 19 maart kan er weer gestemd worden voor de Hart voor Salland actie van de Rabobank. De afgelopen jaren konden alleen leden van de Rabobank stemmen, maar dit jaar kan iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank stemmen. Het afgelopen jaar hebben we rond de 1000 euro opgehaald. Iedereen ontvangt rond 6 maart een stemkaart waarmee gestemd kan worden via de website.

Hopend op een grote deelname zodat de DSC een mooi bedrag binnen kan halen.

Van vrijdag 9 maart tot en met maandag 19 maart kun je op deze website inloggen en jouw stem uitbrengen op je favoriete verenigingen/stichtingen: