Geslaagd !!!

Alweer 5 scheidsrechters geslaagd.

Afgelopen maandag, 10 december, hebben Philip Buwalda, Wouter Voskuilen, Mike Roetert, Sander Marringa en Twan Bolink hun diploma verenigingsscheidsrechter behaald. Na 4 cursus avonden, gegeven door een docent van de KNVB bij SDOL in Luttenberg, en voor allen 4 praktijkwedstrijden hebben de mannen hun diploma verdiend.

We zijn heel trots als vv Diepenveen dat we 5 jonge clubscheidsrechters kunnen toevoegen aan ons bestand. De mannen zullen met regelmaat worden ingezet om bij de jeugdwedstrijden te gaan fluiten. Nadat de mannen eerder al pupillenscheidsrechter waren, zijn ze nu helemaal klaar om het grote veld op te gaan. De begeleiders van de scheidsrechterscommissie, Gerben en Pascal, geven aan alle vertrouwen in jullie te hebben. Proficiat!

Van de club krijgen jullie een tenue in bruikleen. Verder stellen we de materialen beschikbaar die je nodig hebt voor de wedstrijden. We zien jullie graag op het veld.

Op de foto vlnr: Wouter, Philip, Mike, Twan en Sander.