Geflatteerde nederlaag O19-1 bij koploper

Diepenveen O19-1 heeft een geflatteerde 3-0 nederlaag geleden bij koploper ZAC O19-1. Bij de rust was de tussenstand nog 0-0 en had Diepenveen op een riante voorsprong kunnen staan. Ook na rust hebben de geel-zwarten nog voldoende mogelijkheden gehad maar zat het ook niet allemaal mee. ZAC was wel koelbloedig en rondde bijna iedere kans af.
In een gelijkwaardig duel waarin Diepenveen nog altijd te kampen had met wat blessure gevallen en een snelle uitvaller in het duel. Lee moest namelijk binnen 20 minuten al naar de kant met enkel klachten kon er geconstateerd worden dat O19-1 het als team best goed had staan. Er werd weinig weg gegeven in het eerste uur en zelf kreeg de ploeg een handvol kansen. Sieb, Jim, en Nick wisten helaas niet doeltreffend af te ronden. ZAC was gevaarlijk met een scherp aangesneden vrijetrap en tijdens het moment dat Lee geblesseerd op de grond lag.

Na de rust kwam de koploper al snel op voorsprong. Diepenveen ‘vergat’ even in te grijpen en keek tegen een achterstand aan. Binnen het kwartier kregen we de uitgelezen mogelijkheid om gelijk te maken. Jim, die normaal gesproken vrij makkelijk scoort, wist de strafschop echter niet te benutten.

Halverwege de tweede helft timeden we achterin een keer verkeerd en zag Bas de spits aan hem voorbij gaan die koelbloedig wist af te ronden, 2-0. Daarmee was de wedstrijd gespeeld en viel de 3-0 nog vanuit een strafschop.

Diepenveen speelde een prima eerste uur tegen de koploper en dat moeten we vooral niet vergeten. Volgende week op de eigen Zunnebargh hopen we op wat meer fortuin.

Meer foto’s van ZAC-Diepenveen van onze fotograaf Frank vind je hier