Diepenveen O21, O15 en GA Eagles O13 in actie deze week

Van 19 tot en met 21 november worden er drie doordeweekse duels gespeeld op de Zunnebargh. Drie avonden kun je dus voetbal komen kijken op ons sportcomplex. Diepenveen O15, Diepenveen O21 en Go Ahead Eagles O13 komen in actie. Jij komt toch ook kijken!

Maandag 19 november

Op de maandagavond is Go Ahead Eagles O13 wederom te gast op de Zunnbargh. Na wedstrijden tegen onze O13 en Bennekom O13-1 spelen de jonge Adelaars nu een wedstrijd tegen PFA O13. PFA is een voetbalschool uit Almelo waar getalenteerde spelertjes extra kunnen trainen en tegen BVO’s kunnen spelen. De wedstrijd van het team dat onder leiding staat van Jip Ellenbroek en Patrick Kieftenbelt begint om 18.00 uur.

Dinsdag 20 november

Op dinsdagavond 20 november speelt Diepenveen O21 de tweede wedstrijd van de Beltona Beloften Competitie. Op de Zunnebargh zal het team proberen de winst te pakken. Het eerste duel tegen SVI ging met 1-3 verloren. Met een prima mix van O19-1, eerste elftal en zondag 2 gaan onze eigen talenten op jacht na de overwinning. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt tegen Helios O21.

Woensdag 21 november

Komende woensdagavond speelt Diepenveen O15-1 een competitiewedstrijd tegen Go Ahead Deventer O15-1. Dit kan een mooi duel worden waarbij twee middenmoters in de eerste klasse het tegen elkaar opnemen. Het team van Dave Willemsen en Milan Rouwenhorst trapt om 19.30 uur af.