Diepenveen O19-1 op teamdag ruim voorbij SVI

Diepenveen O19-1 heeft de derde wedstrijd van het seizoen omgezet in een ruime overwinning. Op de eigen Zunnebargh werd onder een warm najaarszonnetje met 6-1 gewonnen. Diepenveen opende het duel zoals we voor ogen hadden. Al na zes minuten kreeg Pepijn de eerste bal tegen de touwen na een goede voorzet van Markus. Daar ging een kort en vlot genomen hoekschop aan vooraf, waarbij Daan zijn inschuivende rol goed uitvoerde.

Daarna ging Diepenveen nonchalant en ontzettend slordig voetballen. Dat bleek voor SVI een teken om iets meer uit de schulp te kruipen. Binnen het kwartier was de stand weer gelijk nadat de bezoekers een strafschop mochten nemen nadat er een handsbal aan vooraf ging.

Tijdens de waterpauze moest de thuisploeg wakker geschud worden. Want op deze manier zouden we een moeilijke middag tegemoet gaan. En dat terwijl we zo goed kunnen voetballen.

Het laatste gedeelte van de eerste helft ging het iets beter en lieten we iets meer zien graag te willen winnen. Jim was trefzeker na een goede assist van Markus en even later vanaf de strafschopstip. Die penalty werd toegekend omdat ook een SVI speler hands had gemaakt. De paar laatste aanvallen van de eerste helft, die mede tot stand kwamen door het goede vrij bewegen van Sieb waren nog niet aan ons besteed waardoor we met een 3-1 voorsprong gingen rusten.

In de tweede helft ging Diepenveen vooral wat makkelijker voetballen en had het geen kind aan SVI. We konden de ene na de andere aanval op de mat leggen en verzilverden uiteindelijk nog drie doelpogingen. Jim tekende voor 4-1 na een fantastische pass van Fabian. Dat was direct zijn laatste bal van de wedstrijd. Even later kreeg de inschuivende Gianni vrij baan om de 5-1 aan te tekenen. Erg leuk voor de centrale verdediger die het zowel binnen als buiten het veld uitstekend doet bij O19-1.

Het slotstuk was voor Jim die met zijn vierde treffer de eindstand op 6-1 bepaalde. Daar tussendoor had Jorn zijn uitstekende tweede helft nog kunnen belonen met een treffer. Echter zag hij zijn kopbal in het zijnet belanden.

Een ruime zege van Diepenveen O19-1 dat daarmee ook een prettige avond tegemoet ging. Het etentje, en avond stappen was daarna extra gezellig!