Diepenveen O19-1 met prima goals voorbij WSV

Diepenveen O19-1 heeft de uitwedstrijd bij WSV O19-2 doormiddel van prima goals winnend afgesloten. Onder een prima najaarszonnetje bleek de ploeg met 2-5 te sterk. In de openingsfase van het duel hadden we het vrij lastig om druk op onze tegenstander te krijgen. Ondanks dat gaven we weinig weg maar werden we zelf nog niet extreem gevaarlijk. WSV kwam halverwege de eerste helft zelfs op voorsprong. Een onterecht gegeven vrijetrap werd snoeihard in de winkelhaak geschoten waardoor de prima keepende Maurits kansloos was.

Diepenveen stelde echter snel orde op zaken. Jim was de afronder van een uitstekende aanval waardoor Diepenveen na drie minuten alweer langszij gekomen was. Niet veel later bleek Daan trefzeker na een scherp ingedraaide hoekschop van Nick.

Diepenveen ging in de laatste twintig minuten beter spelen en kreeg vier dikke kansen op meer goals. Echter lag iedere keer de keeper in de weg. Komisch moment in de eerste helft was nog wel een actie van de scheidsrechter. Bij een hoekschop wilde hij de bal richting de cornervlag schieten. Echter raakte hij Dennis op een bepaalde plek waardoor Dennis even een paar minuten uitgeschakeld was. Iedereen kon er wel om lachen op één iemand na….

Het begin van de tweede helft was uitstekend van Diepenveen. Een prachtige aanval die begon bij onze centrale verdedigers werd uiteindelijk ingetikt door Nick nadat Jim hem er beter voor zag staan, 1-3. WSV mocht vlak daarna nog iets terug doen vanaf de strafschopstip waardoor het verschil weer één werd en de thuisploeg daar opnieuw de hulp van de scheidsrechter bij kreeg.

Echter gaf Diepenveen de controle over de wedstrijd niet weg. Jim bleek opnieuw trefzeker na een prima aanval en ook Nick kon nog scoren in de slotfase. De eindstand had nog hoger kunnen uitvallen. Een paar uitstekende aanvallen konden we helaas niet doeltreffend afronden.

Diepenveen maakt opnieuw vijf goals en gaf behoudens de twee tegengoals waaraan geen overtredingen vooraf gingen weinig weg. Een compliment voor het hele team dat deze wedstrijd vrij eenvoudig over de streep getrokken werd.

Wil je alle prachtige foto’s zien van WSV O19-2 – Diepenveen O19-1. Klik dan hier.