Diepenveen O17-1 wint van Schalkhaar

Door: Patrick Kieftenbelt

Diepenveen O17-1 heeft de eerste winst in de promotiepoule binnen. Op de Zunnebargh werd met 4-3 gewonnen van Schalkhaar O17-2.
Diepenveen speelde geen goede wedstrijd tegen Schalkhaar maar stond bij de rust wel met 2-0 voor. Nick was de afmaker van een mooie Diepenveen aanval en even later werd een hoekschop door een verdediger van de bezoekers tot doelpunt gepromoveerd.

In het vervolg van de eerste helft kwam Schalkhaar zelfs met tien mensen te staan vanwege een tweede gele kaart voor een aanvaller.

Diepenveen speelde geen gewonnen wedstrijd. In de tweede helft ging het op en neer en kwam de thuisploeg maar niet in het spel. Schalkhaar was feller en fanatieker en kwam terug tot 2-1. Sieb leek de wedstrijd vervolgens te beslissen met een mooie kopbal, 3-1. Maar opnieuw kwam Schalkhaar terug. Tien minuten voor tijd stond er zelfs een gelijke stand op het scorebord. In de slotminuten won Diepenveen O17-1 alsnog na een goed uitspeelde aanval.