Diepenveen O11-1 speelt zeer sterke wedstrijd

Door: Mennan Suslu

Zaterdag 31 maart stond de uitwedstrijd tegen Robur op het programma. Diepenveen begon fel aan de wedstrijd. Trainer Mennan kon trots toekijken naar hoe zijn elftal aan het voetballen was.

Na een aantal grote kansen was de openingstreffer nog niet gemaakt. Na een corner die goed werd uitverdedigd door Zep kon Diepenveen snel counteren. Na snel en goed combinatiespel werd Sven vrij voor het doel gezet en kon hij de 0-1 maken. Diepenveen begon met een fijn gevoel te voetballen en kreeg kans na kans. Finn die een lastige voorzet kreeg wist hem toch te benutten met een fantastische omhaal! 0-2.

De tweede helft begon Diepenveen aanvallend en zette Robur goed onder druk. Milan die een mooie bal kreeg van Kars, besloot een actie te maken door het midden, en schoot de bal hard en hoog in de rechterhoek van de keeper. 0-3. Robur zet een mooie aanval op en kwam voor Sylvan die een mooie redding maakt en de bal zo uit de hoek pakt.

Als de bal slecht wordt uitverdedigd krijgt Robur nog 1x de kans om te schieten en die benutten ze ook. 1-3 is de stand. Finn stond vrij een kreeg een mooie diepe bal van Kars. Als Finn 1 op 1 komt weet hij jammer genoeg niet te scoren en vliegt de bal over de zijlijn. Kars die ook een zeer sterke wedstrijd speelde, kreeg veel kansen maar wist helaas zichzelf niet te belonen met een doelpunt. Kars had zeker een doelpunt verdiend met zijn harde werk, maar besloot toch een mooie bal te geven op Finn. 1 op 1 met de keeper weet Finn dit keer de keeper te passeren en maakt het goed af. 1-4.

Robur is kansloos en laat Diepenveen vooral het spel maken. Mooie opbouw van achteruit via Sem en Zep gaat de bal naar Harmen, die gevaarlijk opkomt via de linkerkant. Hij vindt Kars, die een schot lost op de keeper, die de bal goed uit de hoek pakt. Als de bal na het slecht uitverdedigen van Robur voor de voeten van Finn komt, maakt hij een fantastisch spitsen doelpunt! Een hattrick voor Finn! 1-5.

Jongens goed gespeeld en jullie hebben het verdiend!

Volgende wedstrijd zaterdag 7 april 10:00 : Diepenveen O11-1 – Rohda Raalte O11-2.