Diepenveen met O21 wederom in Beltona Beloften Competitie

Diepenveen heeft er als club voor gekozen om wederom een O21 team in te schrijven voor de Beltona Beloften Competitie. Het succesvol verlopen eerste seizoen krijgt komend voetbaljaar een vervolg. De indeling voor het komend jaar is inmiddels bekend en lees je hieronder.

Wat is de Beltona Beloften competitie ?

Tijdens de Beltona beloftencompetitie staan er jeugdteams van O21 tegenover elkaar. Dat betekent dat de jongste senioren spelers, tot de leeftijd van 21 jaar, in het team kunnen meespelen. Daarnaast kunnen er jeugdspelers van O19 en de oudste O17 spelers geselecteerd worden voor dit team. Het team kan eventueel versterkt worden met twee dispensatiespelers die niet ouder zijn dan 23 jaar. Echter mag er één dispensatiespeler tegelijk in het veld staan. Binnen de Beltona beloften competitie speelt VV Diepenveen in ieder geval zes poulewedstrijden. Na de poulefase wordt bepaald of het team mee mag doen aan de finaledag. Voor onze jeugdspelers is het een ideaal toernooi voor de verdere ontwikkeling.

Poule indeling 2018-2019

Diepenveen O21
Helios O21
SVI O21
Wijhe O21

De meeste wedstrijden, zeker de thuiswedstrijden, worden op dinsdagavond gespeeld. Via de website houden we je uiteraard op de hoogte van het programma.