Diepenveen boekt eenvoudige zege bij Raalte

Diepenveen 1 heeft weer een overwinning behaald. In Raalte werd met 0-5 gewonnen van de plaatselijke SV. Met drie treffers was Jeffrey Mooren de gevierde man. De wedstrijd was amper drie minuten oud alvorens Diepenveen voor het eerst mocht juichen. Gijs de Rooij kopte raak uit een hoekschop van Bo Berends. Met de vroege treffer nam Diepenveen direct het heft in handen. Nog binnen het kwartier kopte Jeffrey Mooren, Diepenveen op rozen met de 0-2.

Daarna ontstond er een fase in het duel waarin Raalte meer tegengas gaf. Dat had mede te maken met het feit dat Diepenveen wel erg lang in balbezit wilde blijven op de eigen helft. Dat balbezit werd tot twee keer toe verspeeld waardoor Raalte terug had kunnen komen. Een bal op de paal was het gevaarlijkste moment van de thuisploeg.

Na de pauze werd de wedstrijd snel beslist. Een individuele actie en prachtige trap van Freek Brouwer zorgde voor de 0-3. Op het warme kunstgrasveld speelde Diepenveen vanaf de 60e minuut een gewonnen wedstrijd. In de slotfase liep de ploeg van Martin Dollenkamp uit na een grote score waarin Jeffrey Mooren zijn hattrick compleet wist te maken. Vooral aan de laatste treffer ging mooi voorbereidend werk vooraf. Gijs wist een pass tussen twee tegenstanders door te geven, waardoor Jeffrey alleen voor de doelman tot scoren kwam.

Diepenveen wint weer en dat is prettig nadat het een aantal wedstrijd had verloren. Wellicht de opmaat tot een mooi seizoenslot. Dat hopen we.