Wedstrijdtenue vvDiepenveen

Beste ouder, verzorger,

Wij hopen dat U hebt genoten van een mooie vakantie.

Het voetbalseizoen staat weer op het punt te beginnen. De voorbereidingen zijn volop bezig. Via dit bericht willen wij U er op attenderen dat het team waarin uw zoon/dochter speelt ook het komend seizoen in shirts gaan spelen die geleverd wordt door de club. Uit oogpunt van uniformiteit vinden wij het van groot belang dat een ieder spelend lid in de officiële wedstrijdkleding van de club speelt. Bij het shirt horen een zwarte broek (merk JAKO) en zwarte kousen met het logo erop.

U kunt een broekje en kousen eenvoudig bestellen via de site van de club. Kies  www.vvdiepenveen.nl, ga vervolgens naar de zwarte button van Jouwtenue, klik hierop en je komt terecht in onze eigen club shop.

De artikelen 01 JAKO voetbalbroek vv Diepenveen en 02 JAKO voetbalkous vv Diepenveen zijn de door het bestuur officieel vastgesteld als onderdeel van het volledige wedstrijdtenue.

Verder hebben wij afgesproken met Jouwtenue dat al onze leden 10% korting krijgen op onze aankopen. U moet hiervoor een kortingscode invullen. De kortingscode kunt U krijgen via de leider/coach van het elftal van uw zoon/dochter op bij de secretaris van de club.

Ons verzoek aan U is indien U een nieuwe broek of kousen moet aanschaffen het op bovenstaande manier aan te schaffen . Alvast bedankt voor uw medewerking. Wij wensen U en uw zoon/dochter  veel spelvreugde, fairplay  en succes toe in het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groet,

Rob Spliethof