Veertigste Gerritstoernooi een groot succes

Afgelopen weekend hebben we het veertigste Gerritstoernooi gehouden. Een geslaagd weekend om op terug te kijken.

Ruim 100 teams zochten de gezellige sfeer van DSC op, er werd – uiteraard- gevoetbald op de drie velden maar ook overal waar maar gras te vinden is. 1100 ijsjes zijn uitgedeeld door de vrijwilligers in de kantine, als extraatje vanwege dit jubileumjaar. Aan elke vereniging is door de commissie een herinneringsbordje uitgereikt namens DSC.

Het weer bleek ideaal voor ons toernooi; zondag liet de zon zich van zijn beste kant zien. Mede daardoor ook heel veel bezoekers langs de lijn. Dat zorgde voor een aangename sfeer. Samen met de pannakooi en het enorme opblaasveld: attracties waar grote belangstelling voor was. Tja, als je even geen wedstrijdje hebt, kun je toch nog voetballen.

Uiteraard een heleboel sportieve potjes voetbal. En winnaars. En gehos op het podium bij de prijsuitreiking van elke poule.
Voor het derde jaar is het Verenigingstoernooi gehouden. Vijf verenigingen met hun selecties. De winnende vereniging dit jaar: Helios.

Wij danken alle vrijwilligers, iedereen die heeft geholpen om weer een succes te maken van het Gerrits Toernooiweekend. Zonder jullie hulp geen geslaagd weekend. Zonder jullie inzet geen succesvol Gerritstoernooi. Dank.

De Gerrits toernooicommissie