Spektakel bij Diepenveen jo-13 1 vs colmschate jo-13 1

Door: Youri Huttinga

We begonnen de wedstrijd met de intentie om op te bouwen. Dat lukte goed tot op het middenveld, daarna konden we niet goed bij de voorste mensen komen. Colmschate kon daardoor wat meer grip op de wedstrijd krijgen en kreeg in het eerste kwartier ook de beste kansen. Maar na goed druk zetten van Liam had nick de kans op 1-0 en die maakte die ook af. Vlak voor rust werd het helaas 1-1 door een afstandschot. Na rust gingen we door met opbouwen en kregen we nu wel goed de bal bij de voorste 3 spelers. Na 2x goed druk zetten van luc werd het 2-1 en zelfs 3-1 voor Diepenveen. We werden daarna nog een aantal keer gevaarlijk door nick en luc. Toen moest colmschate komen en dat deden ze ook. Ze maakte eerst uit een penalty de 3-2 en later uit een goeie voorzet de 3-3. Wij zijn zeer tevreden met het vertoonde spel vandaag en hebben de boys ook een compliment gegeven over de werklust. Al met al zijn we zeer tevreden.