Oud DSC-speler Sam Beukema debuteert bij GA Eagles

Hij is pas 18 jaar en heeft nog een heel voetballeven voor zich, Sam Beukema. Als zeven jarig jongentje liep hij vrolijk dartelend op de Zunnebargh. Elf jaar later heeft hij zijn debuut gemaakt voor GA Eagles. Het gebeurde voor Sam in stadion de Braak, waar GA Eagles met 1-1 gelijk speelde tegen Helmond Sport. Sam verliet Diepenveen voor de oude jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. Daar speelde hij in de D -en C jeugd van de Deventer club. Toen deze opleiding werd opgeheven ontwikkelde hij zich verder in de jeugdopleiding van FC Twente. In 2014 keerde hij terug binnen de nieuwe jeugdopleiding van GA Eagles en voetbalde hij weer in het vertrouwde rood-geel. Hij was aanvoerder van zowel O17-1 als O19-1. Eind augustus voegde trainer Leon Vlemmings Sam definitief toe aan de hoofdmacht. Nog geen week later mocht hij zijn debuut maken.

VV Diepenveen is er trots op dat een oud speler van onze club zich op deze manier manifesteert. Wij wensen Sam daarom heel veel succes en we hopen veel wedstrijden van hem te mogen genieten in de Adelaarshorst.