Mooie opbrengst Grote Clubactie 2017!

Diepenveen, 5 december 2017

De opbrengst van de Grote Clubactie is bekend. Deze heeft bijna € 2.000 euro opgebracht. Een mooi bedrag! Dit was niet gelukt zonder de hulp van onze jeugdleden, hun ouders, trainers, leiders en/of coördinatoren. Geweldig!

Wie waren de topverkopers dit jaar?
Wij danken alle jeugdleden voor hun inzet. Twee jeugdleden deden wel heel erg hun best, namelijk:

Stefan Alberts uit JO11-2 verkocht 59 loten
Julius Timmerman uit JO9-1 verkocht 50 loten
Zij ontvangen binnenkort een leuke prijs!

Waar wordt de opbrengst aan besteed?
Het gehele bedrag wordt besteed aan de jeugd van VV Diepenveen. Met de opbrengst hiervan kunnen wij extra jeugdactiviteiten mogelijk maken of bestaande activiteiten voor de jeugd betaalbaar houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het jeugdweekend, de pieten training, het boerenkool-zaalvoetbaltoernooi, het Gerritstoernooi.

13 december: trekking Grote Clubactie
Woensdag 13 december is het zover: de trekking van de Grote Clubactie 2017. Deze vindt plaats op het kantoor van de Grote Clubactie in Tilburg. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op www.groteclubactie.nl. Houd de website dus goed in de gaten!

Samen houden wij de vereniging in ‘bloei’
Wij danken nogmaals iedereen die meegeholpen heeft aan de Grote Club actie. Ook speciale dank aan de commissieleden van de Grote Clubactie die al jaren helpen met het inboeken van de loten die middels eenmalige incasso geïnd worden. Dit kost wat uurtjes maar dat doen de dames graag voor de eigen club. Diana, Hellen en Leona, bedankt!

Sportieve groet,
Erna Metz, coördinator Grote Clubactie, namens de