JO10-1 wint van mede-koploper!

Vandaag een spannende wedstrijd tegen Berkum die net als ons alles hebben gewonnen. De jongens hadden er echt zin in vandaag en gingen voor de winst.

Dat hebben ze voortreffelijk gedaan, met invaller Leo Eijkelenkamp die een super wedstrijd heeft gespeeld bij ons. Al snel kwamen we op voorsprong door Nick Berends. Door een mooie corner van Olav den Dulk ging de bal er in via de keeper: 2-0. Daarna bracht Berkum de spanning terug doordat keeper Timo de bal erover heen wou tikken maar helaas ging de bal erin. Na een mooi afstand schot  van Mark Lasthuis gingen we met 3-1 de rust in.

De 2e helft kwam Leo er weer in en met een mooie actie scoorde hij de 4-1. De 5-1 volgde weer door een goeie treffer van Olav. Na een hele mooie opbouw van achteruit ging Luca Teuwsen langs zijn spelers heen en scoorde mooi in de hoek de 6-1. Wat waren ze blij de jongens en wij als trainers, leider en ouders zijn ook trots op deze jongens!