JO10-1 Kampioen

De JO 10-1 kon vandaag al hun kampioenschap vieren bij winst op Rohda Raalte. Na een drukke week met allerlei voorbereidingen door de ouders, trainers en leidster voor dit feestelijk gebeuren waren we er hekemaal klaar voor.

Spandoeken, heerlijke voetbal cupcakes, gewone cake, trofeeën, medailles, supporters en natuurlijk de huifkar, patatje en drinken. De jongens wisten niet dat dit allemaal was geregeld voor hun.

Uiteraard moesten ze er eerst gewoon vol tegen aan om de wedstrijd wel te winnen. Ze begonnen de 1e helft wat traag, misschien door de zenuwen want ze wisten wel dat ze kampioen konden worden. Er werd wel goed over gespeeld maar de goals kwamen er niet echt . Na nog een goede redding van keeper Timo werd er toch nog 2 x gescoord door Mark Lasthuis en gingen we de rust in met 2-0.

de bevrijdende 1-0 door Mark

De 2e helft begonnen we sterk en er werd al snel 2x gescoord door Jesse Peters en Quinn de Jong. Na 10 min kwam Timo erin als veldspeler en scoorde hij de 5-0! Dit was tevens de laatste. Er werd een gezellig feestje gevierd in de kleedkamer en de kantine. Daarna met de huifkar rond door het dorp en tot slot een patatje eten in de kantine. Het was een geweldige ochtend voor de JO10-1!! Op naar een hogere klasse na de winterstop? Maar eerst nog de laatste wedstrijd volgende week tegen de nummer 2 waar de sportieve plicht nog moet worden vervuld.