Giel Brilleman schiet Diepenveen JO13-1 naar eerste winst!

Door: Youri Huttinga

Diepenveen begon niet heel sterk aan de wedstrijd, toch kwam het eerste gevaar van Diepenveense kant. Daarna ging de wedstrijd over en weer, kans na kans aan beide kanten.

Na een slimme lage corner schoot Max van Dam hoog in het dak van de goal raak! Diepenveen kon daarna op 2-0, helaas was Luuk al op volle snelheid en liep hij de bal over de achterlijn. Sportclub Deventer kwam met een mooi afstandsschot op 1-1. Tevens ook de ruststand.

Diepenveen kwam op 1-2 door goed druk zetten van Max na een slechte bal en zette Liam in de scorende positie! Diepenveen kwam iets meer onder druk te staan, dit leidde tot 2-2 van Sportclub Deventer in de laatste paar minuten. Diepenveen toonde veerkracht en scoorde 2-3 dachten we maar helaas was dit buitenspel van Nick. Je zag langzaam de kopjes hangen. Toen kreeg Giel aan de zijkant de bal, Giel dacht niet na en schoot de bal richting de goal en Jaa raak!! De bal vloog over de keeper in de lange hoek, 2-3 voor Diepenveen.