Diepenveen O17-1 wint van AZC

Diepenveen O17-1 heeft een 3-4 overwinning geboekt bij AZC O17-1. We waren deze dag zeer effectief met de kansen en de goals die we maakten waren prima. Wel kregen we onnodig drie tegengoals.

Bij de rust was het 1-3 in het voordeel van Diepenveen. Na een snelle inworp en prima voorzet van Janoah kon Sieb onze eerste goal tegen de touwen koppen. Niet veel later kwam AZC terug in de wedstrijd door een fout af te straffen. Vervolgens pakte Diepenveen het weer op en kwam op voorsprong via Nick. Hij werd weggestuurd aan de linkerkant en bleef koeltjes oog in oog met de doelman. Zijn stiftje was top en zorgde voor 1-2.

Daarna kregen we een fase in de wedstrijd waarbij AZC een paar flinke kansen kreeg. In de omschakeling na verdedigen mogen we nog scherper zijn. Vlak voor rust kwamen we wel op een fijne marge uit. Gijs wist de derde Diepenveen treffer op het scorebord te zetten.

Na de pauze werd het spel minder. AZC kwam via een penalty terug tot 2-3. Niet veel later had Diepenveen de wedstrijd alweer in het slot gegooid door de 2-4 te maken. Pas in de laatste minuut van de extra tijd kwam AZC, opnieuw via een penalty, tot de 3-4. Maar dat was meteen de eindstand.