Diepenveen O13-1 wint eerste oefenwedstrijd

Door: Nick Witteveen

Met een gehavend team gingen we naar Heino. Eenmaal aan de wedstrijd begonnen kregen we twee hele grote kansen tegen binnen vijf minuten. Echter bleef het 0-0. Na 10 minuten kwamen we zelf in het spel voor en gingen we beter voetballen. Naar 21 minuten kregen we een penalty tegen nadat Jan een overtreding had gemaakt. De penal ging gelukkig naast, helaas was het drie minuten later alsnog raak, een goed schot ging over keeper Matthijs en Heino stond met 1-0 voor. Dat was ook de ruststand.

In de tweede helft kwamen we beter in het spel. Het duurde ook niet heel lang voordat we de eerste kansjes kregen en voetbalden onder de druk van Heino uit. Na 43 minuten maakte Chiel de 1-1 uit een afstandsschot. De bal stuiterde over de keeper heen. We bleven de betere ploeg en kegen drie corners in twee minuten. De derde corner ging er dan ook in. Mike liep de bal er in met zijn schouder. Vanaf dat moment zijn we niet meer in de problemen gekomen en gingen we vrijuit voetballen. Toen na een goede aanval Nick, Max aanspeelde die op zijn beurt de bal teruglegde op Luuk ging ook de 3-1 binnen. Kortom prima gedaan in de tweede helft na een matige eerste helft.