Diepenveen O13-1 verliest bij helios na een goede eerste helft.

Diepenveen begon goed & vel aan de wedstrijd. Direct volle deuk, het leidde tot een corner die niet gevaarlijk werd. Helios zette daar tegen over een aanval via de zijkant, en uit het niets stond helios op 1-0 voorsprong.

Diepenveen rechtte de rug en leidde tot een mooie aanval en bracht de stand terug op 1-1. Diepenveen ging door en uit een corner scoorde maik of was het toch een tegenstander? Niemand kan het goed vertellen maar 1-2 voor diepenveen! Helaas konden we de voorsprong niet vast houden 2 minuten later scoorde helios na een snelle aanval de 2-2.

Na de pauze begon helios scherper van de geel zwarten. Dit leidde snel tot de 3-2 en de 4-2. Diepenveen was niet geheel kansloos. Luuk ging de keeper voorbij maar helaas was daar nog een speler van helios. Helios ging nog even door en scoorde de 5-2. Later brak luuk nog uit en omspeelde de keeper weer, en deze keer ook de verdediger en scoorde fraai de 5-3. Helaas bleef het daarbij. De jongens kunnen terug kijken op een goede wedstrijd!