Diepenveen O11-1 verliest ongelukkig.

Op 23-09-2017 stond de eerste competitie wedstrijd op het programma.
Diepenveen O11-1 ging op bezoek bij Koninklijke UD O11-1.

Er is om 09:15 afgetrapt en Diepenveen begint overtuigend. Na 4 minuten spelen zet Diepenveen een mooie aanval op en benut Sven zijn 1 op 1 kans (0-1). Al gelijk komt koninklijke met antwoord. Zij spelen een diepe bal en als hun spits ziet dat er een gat is achterin, zet deze het op een lopen. Hij komt 1 op 1 met Sylvan en maakt deze bal hard af (1-1).

Koninklijke UD zet Diepenveen erg onder druk, waardoor Sylvan de nodige reddingen moet verrichten. Ook worden de paal en de lat een paar keer geraakt door UD.

RUST

Diepenveen begint sterk aan de 2e helft en laat zien dat ze graag willen scoren. UD krijgt een corner en als Diepenveen achterin net te laat het duel aangaat, vliegt de bal erin (2-1). Diepenveen krijgt nog vele kansen met Finn en Sven maar deze mogen allemaal niet baten.

Koninklijke UD krijgt kans na kans en Sylvan keert bal na bal. Een spits van UD ziet bij Diepenveen weer een gat achterin en probeert het met een afstandsschot. Ook deze vliegt erin (3-1). Milan krijgt een diepe bal en gaat 1 op 1 met de keeper, maar mist jammer genoeg ook deze kans. Als Kars een vrije trap krijgt schiet hij hem goed strak naar de hoek, maar de keeper van UD speelde een sterke wedstrijd en keert ook deze bal uit de verre hoek. Finn maakt een mooie actie en probeerde het zelf, maar de keeper keert ook deze bal.

Diepenveen zakt conditioneel weg en UD blijft maar druk zetten. Als onze verdediging de aanvallers niet meer bij kan houden vliegt de bal er zo maar weer in (4-1). We gaan richting het einde en Diepenveen wil graag nog scoren. Een aantal spelers zijn conditioneel op, waardoor de ballen niet meer goed overgespeeld worden. UD komt nog 1 keer, speelt de verdediging uit en zo knalt de spits zijn laatste kans binnen (5-1).

Jammer jongens, we hebben er goed voor gevochten en mooie kansen gehad. Op naar de volgende wedstrijd!

Volgende competitie wedstrijd:
Diepenveen O11-1 – Sallandia O11-1